top of page

Beestige kapper, meer dan alleen een hondenkapsalon

Verwennerij voor kat en hond

Als Beestige kapper ga ik steeds tot het uiterste om uw kat of hond van een goede en gezonde vacht te voorzien. Maar daarnaast ga ik natuurlijk ook veel verder en zorg ik er gelijktijdig voor dat uw dier helemaal tot rust komt.

Bijknippen en scheren van de vacht

Proper maken van de oren

Wassen en drogen van hond en kat

Hond of kat in de watten leggen

Knippen van de nagels

Steeds bij u aan huis

Beestige Kapper
Beestige Kapper

Een volledige verzorging voor hond of kat

Vroeg of laat moet elke hond een keer het bad in. Na het wassen wordt uw hond op professionele wijze gedroogd. Dit zorgt niet alleen voor een mooie vacht, maar dit vindt uw viervoeter vast ook erg fijn. Uiteraard verzorg ik ook een knip- en scheerbeurt, zodat uw hond helemaal klaar is voor de warme zomermaanden. Hierbij houd ik rekening met uw persoonlijke wensen en de laatste modetrends bij honden. Denk ten slotte ook aan het reinigen van de oren en het bijknippen van de nagels. Ik doe dit alles vanuit mijn mobiel trimsalon.

Poezen hebben ook al eens nood aan een verzorgingskuur, zeker wanneer bijvoorbeeld uw langharige Maine Coone uw gasten graag vriendelijk begroet. Ja, natuurlijk besteedt een poes een groot deel van haar dag aan kattenwasjes, maar daarnaast is een grondige reiniging van de vacht soms echt wel nodig. Het bijknippen is daarbij belangrijk, zeker wanneer lang haar het voor uw huisdier wel erg moeilijk en smerig maakt om haar behoefte te doen in de kattenbak. Ook voor katten komt Beestige Kapper dus graag bij u aan huis.

Deze gelukkige viervoeters gingen u voor

Leg vandaag een afspraak vast

Als u uit één van de volgende regio's bent: Halen, Diest, Herk-de-Stad, Lummen, Beringen, Tessenderlo, Scherpenheuvel Zichem, Bekkevoort, Laakdal, Meerhout, Kortenaken, Geetbets, Paal, Averbode en

Heusden-Zolder.

bottom of page